Ansiktsbehandlingar boostar din hudvårdsrutin och får din hemvård att arbeta hårdare och hjälpa dig att nå dina mål.

30 min - Quick GLOW

Passar alla hudtyper

Unna dig en uppfriskande, återfruktande boost eller snabb underhålling av din hud. Inkluderar inte portömning.

50 Min - GlowUp

Passar alla hudtyper

Pricken över i:et för de flesta. En omfattande, djupgörande ansiktsbehandling som inkluderar portömning.

80 min - Expert Glow

Passar alla hudtyper

En djupare behandling som ger mer tid för att ta itu med din huds specifika bekymmer.

Ge mig En Boost

Har du ett mål? Vi har en booster för det.

Dermabrasion

En exfolierande behandling som görs för att förbättra hudens utseende, i synnerhet vid akneärr och fina linjer i ansiktet.

Ultra sonic

Behandling med ultraljudsvibrationer som frigör porerna från döda hudceller, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen, och kosmetiska rester. Huden blir efter en behandling ren och mjuk och stimulerar hudens cellförnyelse.

Radiofrekvens

En utvändig behandling som bearbetar huden med värme genom radiofrekvenser och runda elektroder (i stället för nålar) vilket leder till att kollagenet behandlas och stimuleras till nyproduktion.

Krydda och anpassa din ansiktsbehandling med vår tilläggsmeny med boosters.

SPECIALS

Krydda upp din vardag med något lite extra än våra “vanliga” ansiktsbehandling.

Professional Peel

Trött, glåmig & aknehud

En avancerad kemisk peeling för en åldrad hud med rynkor, grov textur, ojämn hudton, trött och glåmig hud, även för en oljig aknehud. Det här är en avancerad peeling med 45% glykolsyra. Efter en kemisk peel är den nya huden känslig och bör alltid skyddas med hög solskyddsfaktor. Vid starkare peelingar kan huden flagna men det kan variera mellan olika hudtyper.           

Oxygen RX

Trött & glåmig hud

Images kända Redcarpet treatment är en lyxig behandling. Den är perfekt att göra en dag innan bröllop, fest eller alla dagar i veckan. Behandlingen boostar huden med syresättande och återfuktande ingredienser som ger glow och lyster.

4-Layer GLOW

Alla hudtyper, även Rosacea

Signature Facelift är en fantastisk peel som innehåller en hög dos av Vitamin C och frukt enzymer mixade i en bas av organisk aloe vera. Allt detta för att synligt minska rödhet och jämna ut hudtonen medans hyaluronsyra står för återfuktning. Behandlingen passar alla hudtyper, även rosacea. Säg hejdå till trött, stressad och glåmig hud!